söndag 28 mars 2010

Snart husägare

Veckan som gick var riktigt intensiv med husvisning förra söndagen, budgivning tis-tors och kontraktsskrivning i fredags. Allt går så sanslöst fort när det gäller husaffärer, men eftersom vi tittat så länge så kände vi marknaden och har efter hand insett att vi inte kommer att få ett stort hus i Mölndal och Mölnlycke som vi funderat på. Istället blir vi kvar i Gerrebacka och det känns riktigt skönt att slippa dra iväg barnen till en ny kommun med nya dagis och även för oss vuxna som har en härlig bekantskapskrets i området. Huset är på 150 kvm+ biyta 28 kvm + ett skapligt stort garage, tomten är på drygt 1200 kvm och har sol från morgon till kväll samt utsikt över dalen. Vi får tillträde 1 juni, men kommer troligen att flytta in i slutet juni efter att ha målat och tapetserat. Allt beroende på vad besiktningen på långfredag säger. Vi håller tummarna för att allt går bra. Som ni ser har våren kommit lite längre i Göteborg än i Ö-vik ; )


Igår kväll åt vi färska räkor till middag hos Janne & Sara med mousserande samt ett riktigt gott vitt vin. Kul att ses igen efter en vinter full av sjukdomar i båda familjer. De stora barnen somnade inte förrän efter 21.30 nån gång.

Idag har jag sprungit milen igen och det börjar kännas riktigt bra i ben och flås. Efter detta var vår blivande mäklare här och värderade, presenterade sin taktik och det slutade med att vi skrev kontrakt. I veckan kommer en stylist, sedan blir det fotografering veckan efter och visning i slutet av april. Spännande spännande!

Linda år på sminkparty nu så jag och barnen har lekt på egen hand. Det blev simhall (nån som är förvånad??) och Kojbygge i Elmers säng. Tidsomställning ställde inte till några problem för båda barnen somnade så snällt och fint i vanlig tid.

Är det Hulken månntro?

Nej det måste vara Superman för han är snabbare än kameran....

/Fredrik

Inga kommentarer: