söndag 14 mars 2010

Födelsedagen i bilder

Elmer har fått en massa fina presenter idag och han har fått mycket hjälp att öppna paketen av en väldigt nyfiken storebror. Elmer har nog knappt fått öppna ett enda paket själv utan brorsan har varit där och rivit upp paketen. Det visade sig att Melvin har blivit riktigt duktig på att montera saker som Lego och Playmobil och jag fick bra hjälp med montaget. Melvin fick också flera fina paket och skötte sig på det stora hela riktigt bra fast lillebror fick så många fina saker. Melvin hade så klart köpt ett eget paket till Elmer. Det var en låtsasklocka och en skojig boll. Elmer blev så glad för klockan att han absolut skulle ha den på när han skulle sova middag, vilket så klart gjorde storebror extra stolt.

Det var dock en mycket rödmosig och febrig Elmer som tog emot gästerna idag på eftermiddagen. När han vaknade efter att ha sovit middag visade termometern hela 40,4 grader vilket var rekord för honom. Och då hade han ändå fortfarande Ipren som verkade i korppen... (han slog dock inte brorsans rekord på 41,2). Efter lite mer medicin piggnade han som tur var till, och orkade t o m leka med sina nya leksaker. Tack alla för jättefina presenter!!!

När klockan närmade sig 18 började febern ge sig till känna igen, och det var en mkt trött och medtagen Elmer som slocknade i sängen utan middag och med endast ett par klunkar välling i magen. Nu håller vi tummarna för att det hela vänder till i morgon. Melvin passade på att roa sig med lillebrors presenter när han somnat. Playmobil-lastbilen och -kanske lite otippat- en ballong visade sig vara favoriterna. Han ägnade en lång stund åt att räkna ballongkast med sig själv och att spela med pappa.










/Fedrik & Linda

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen, Elmer!!! Ser ut som om du har haft det riktigt roligt trots febern. Kramar från Moster Lotta och Mats i Stockholm