tisdag 7 april 2009

En dag på jobbet

Igår var en spännande dag för Melvin -han fick följa med pappa till jobbet! Han kände sig stor och stolt och var riktigt förväntansfull. De åkte hemifrån redan vid 7 och kom tillbaks efter lunch. Först åkte de till kontoret och hämtade skyddskläder för att sen åka ut på ett bygge. Där var det nästan lite väl spännande med alla grävmaskiner, kranar och höga ljud. Sen blev det fika på kontret innan det var dags för lite skrivbordsarbete. Arbetsdagen avslutades med lunch på Mc Donalds. Här är lite bilddokumenation från dagen.



Ser ni vad duktig han blivit på att skriva bokstäver? Trampebil står det, och för er som inte vet så är trampebilarna Melvins låtsaskompisar. Trampebilarna är med oss dagligen och gör diverse saker, de blir nästan mer och mer närvarande för varje dag. Men det lär vara vanligt i den här åldern, så det är väl bara att spela med och svara på alla dessa oändliga frågor om trampebilarnas längd, ålder, födelsedagar, kläder, skor och allt vad det nu är : )

1 kommentar:

Cissi sa...

Åh, vad duktig han är, vad impad jag blir! Vad kul med ny kamera också!
Hannah impade mig ordentligt idag genom att städa hela sitt rum - det fanns inte en sak på golvet när jag kom in! Allt var på sin plats i bokhyllan! :-)