söndag 1 februari 2009

Elmers favoritleksak

Melvin fick en leksaksbil av farmor när vi hälsade på i Ö-vik i November. Maxi från filmen Roary racerbilen. Elmer har fattat tycke för denna bil. Han rumphasar omkring och kör denna bil och emellanåt lyckas han trycka så den låter. I flera veckors tid har han blivit överlycklig så fort han får köra den. Melvin är snäll och låter oftast honom ha den.

Nu är helgen snart slut och vi har haft mysigt även om planerna inte blivit helt som tänkt. I fredags kväll skulle vi få middagsgäster då familjen Fridell skulle komma. Vid lunchtid blev Melvin väldigt ynklig och klagade på ont i örat. Febertermometern kom fram och visade på 37,8 så då ville de inte riskera något innan fjällresan. På lördag hade vi tänkt oss en tripp till Skärhamn och kolla om morfar och Eva ville ha besök. Jag fick sova till 8.30 och när jag kom ned och vi skulle äta frukost visade det sig att Linda kände sig hängig. Alltså fick vi ställa in även detta. Melvin fick i alla fall leka med dagiskompisen Edvin en stund och det tyckte de var roligt.

Idag söndag var Linda piggare och Melvin har lekt med Hannah. Sedan fick Pappa Fredrik infria löftet till Melvin att gå ut och lysa i mörkret. På med varma kläder och sedan varsin ficklampa och ut i den stora mörka skogen. Riktigt kul tycker båda två. Idag är det Fredrik som skrivit ned några rader...........

Inga kommentarer: