söndag 25 januari 2009

Föräldralyx

Igår kväll hade vi en barnfri kväll! Eftersom Melvin fick feber i torsdags (förkylning) var vi lite rädda att vi skulle få ställa in, men Anki & Dick, som skulle vara barnvakter, vågade som tur var utmana bacillerna och kom ändå. De hade med sig lördagsgodis till Melvin och fixade hamburgare till middag så trots en liten svacka med ont i örat tidigare på dan fick Melvin en drömkväll. Självklart invigde han barnvakterna i simbassäng-leken i Elmers säng,(det är få som kommer hem till oss som slipper undan den...) Även Elmer skötte sig exemplariskt hela kvällen, och slocknade som vanligt i sin säng kl 19.

Vi fick först en härlig shoppingeftermiddag i Nordstan med cappuchino o macka på Mokki. Därefter såg vi Wallander -"Hämden" på bio. En riktigt bra actionfilm faktiskt. Vi hade inte så höga förväntningar, men var riktigt nöjda med filmvalet efteråt.

Efter bion gick vi på ett av våra favoritpastaställen: Pasta etc Grande på Kungsgatan. Förutom att vi fick vänta lite väl länge på att få beställa och för att få in vinet, så var det bra service och supergod mat! Vi delade på italienska tapas till förrätt, och sen tog Fredrik en pasta med mozarella, basilika och parmaskinka, och jag tog en med färska räkor, musslor och kräftstjärtar med vitt vin, vitlök och tomat. Kyparen kunde verkligen sin sak och rekommenderade oss var sitt glas vin som skulle passa respekteve rätt. Det visade sig att vinerna var utsökta och vi satt och njöt måltiden igenom! Så med andra ord fick vi en underbar helkväll på tu man hand!

Tack Anki & Dick för att ni ville passa våra prinsar!!!

1 kommentar:

farmor sa...

Hej !
Vad bra att ni har Anki och Dick så att ni kan få en barnfri kväll ibland, det är ni väl värda och jag kan tänka mig vad Melvin ska tycka att det är mysigt.
Kram Farmor